Tine K pennor

Jag är fullständigt kär i dessa Tine K pennor och när min egna var slutskriven blev jag ju helt ifrån mig och ville hitta en ny. Jag är en nörd när det kommer till pennor och är barnsligt noggrann med vad jag skriver med för annars blir handstilen som en kråkas. (heh- tack pappa för det, jag är lika kräsen som du) De här sitter bäst och så är de så vackra!
DesignWestshop tipsade mig om att de minsann har av dessa pennor och urlyckliga jag öppnade ett paket häromdagen innehållandes dessa finingar till pennor 🙂 Oh vad glad jag är!
TARKASTI VALIKOIVA
Olen rakastunut näihin Tine K:n kyniin ja kun omasta loppui muste olin todella onneton ja halusin heti uuden. Olen kynä-nörtti ja tarkka siitä millä kirjoitan, sillä muuten käsialasta tulee vain harakanvarpaita. (hehe kiitti iskä siitä, olen yhtä valikoiva kuin sinä) Nämä istuvat käteeni ja ovat niin kauniita! Onnekseni DesignWestshop vinkkasi minulle että heiltä näitä löytyy, ja muutama päivä sitten täällä istui onnellinen bloggaaja avaamassa postista tullutta pakettia!  Oi miten onnellinen olen! 🙂

Pennor-002

Advertisements

2 thoughts on “Tine K pennor

  1. Jo, det är stor skillnad på pennor. Jag är också kräsen, och är lite ledsen nu när de två jag köpte i London senast börjar vara på upphällningen.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s