Ett designfynd- eller egentligen två!

Vi fyndade en dansk designlampa via en bytesbörs på radion. Den kommer att sitta perfekt i vårt kök, även om det faktiskt är rätt så svårt att få någon helhetsbild av köket överhuvudtaget just nu, mitt i allt kaos.  Lampan är designad av danske designern Carl Thore på 70-talet.
Och vet ni vad? Vi har hittat en Pinocchiostol! Den fanns närmare än väntat, dvs i garaget hos mannens kompis. Det blev en riktigt glad överraskning!  (Vad som hände med vår stol kan du läsa om HÄR)

En läsare önskade en bottenplan på huset och det är nog på kommande inom snar framtid. Måste få tag på en ordentlig bild bara först.

Löytö
Teimme varsinaisen löydön erään radiokanavan vaihtopörssin kautta. Tämä tanskalaisen Carl Thoren suunnittelema valaisin 1970-luvulta tulee roikkumaan meidän uudessa keittiössä. Olen ihan varma että se sopii sinne kuin nenä päähän vaikka tällä hetkellä keittiötä on melko vaikea hahmottaa kesken kaaosta.

Ja hei- mahtavia uutisia! Saamme uuden Pinocchio tuolin vanhan tilalle! Se löytyikin yllättävän läheltä, siis miehen kaverin autotallista! Se olikin varsinainen yllätys! (Täältä löydät postauksen tuolista ja mitä sille tapahtui)

Eräs lukija toivoi pohjapiirosta talosta ja lupasin että tulossa on, pitää saada kunnon kuva vain ensin.

lampan

3 thoughts on “Ett designfynd- eller egentligen två!

  1. Jätte roligt att ni hitta er stol! Vet hur det härmar när något går sönder som passar perfekt och fast andra säger att det bara är en sak så är det inte. Jag är en sådan som funderar och planerar länge innan jag skaffar något och då om det går sönder härmar det mer i om att jag satt ner så mycket tanke o känslor i det.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s