Byta detaljer

När jag för alla första gången såg den här spisen på försäljningsbilderna blev jag lite matt, och tänkte ojoj, det hur ska jag få den här att passa in i mina inredningstankar och inredningsfilosofi?  Att måla kransen var det bästa beslutet och nu älskar jag verkligen den här pampiga mojängen, som nu är den detalj i hemmet som styr resten av hela inredningen. Den står där i vardagsrummet som en tron, och ser ut över oss när vi sitter och ser på tv. Och det bästa av allt- bara med att ändra inredningsdetaljer på den får man en helt ny känsla. De fina silverkulorna är från Tre Små Rum i Pargas och jag köpte dem kring julen ifjol. De är så fina och inte alls så juliga så de får stå framme hela året.
p.s den lilla grå vasen med krackelerad yta är från Ekomarket. Gotta love recycling alltså!

RAKAS TAKKA
Kun ensimmäistä kertaa näin tämän takan myyntikuvissa ajattelin hieman epätoivoisesti että huhu, miten ihmeessä saisin tuon sopimaan sisustustyyliini? Takanreunuksen maalaaminen mustaksi oli paras ratkaisu ever, ja nyt tämä takka on oikea suosikki joka ohjaa koko kodin sisustuksen tyylin. Siinä se komeilee olohuoneessa, siinä kun me tölläämme telkkaria sen valvovan katseen alla. Parasta tässä takassa on se, että vaihtamalla sisustuksen yksityiskohtia sen päällä, saa luotua ihan uudenlaisen tunnelman. Ihanat hopeapallot ostin viime jouluna  Tre Små Rum nimisestä  liikkeestä Paraisilla. Tykkään niistä niin paljon että saavat olla esillä vuoden ympäri.
P.s Pieni harmaa maljakko on Ekomarketista. Gotta love recycling!

Blogginlägg-juli-002

Blogginlägg-juli-005

Blogginlägg-juli-010

Blogginlägg-juli-014

Blogginlägg-juli-017

Advertisements

6 thoughts on “Byta detaljer

  1. Du har verkligen gjort underverk med den spisen! Den är ju helt förändrad och så härligt att kunna byta ut detaljer efter årstid och sinne!
    Så fint!
    Kram
    Lisa

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s