Lucka nr 2

Vi öppnar upp lucka nr 2 och kikar in hos Flowers & Fantasy på Kyrkoesplanadaen 13 i Pargas! Här händer det att jag handlar när jag ska ut på reportageuppdrag och behöver något i blomsterväg med mig, eller när jag behöver blommor till olika bemärkelsedagar. Här får man garanterat trevlig service!

Just nu finns det jättefina lyktor i butiken och förstås viktigast av allt- julens blommor och innegranar. Jag måste säga att jag gillar vinrött som färg till julen, mycket mer än det klassiska julröda! Inte så konstigt kanske, jag har haft en riktigt vinröd period i höst. Och visst är det snyggt mot det gröna?

Mer info om bloggens julkalender hittar du HÄR

LUUKKU 2
No niin, avataan kalenterin toinen luukku jossa tutustutaan Flowers & Fantasy nimiseen kukkakauppaan, joka sijaitsee Kirkkoesplanaadilla 13 Paraisilla. Täältä ostan kukkia mukaan sisustuskuvauskeikoille  tai merkkipäivinä, ja täältä saan takuulla ystävällistä palvelua!

Ajankohtaista ovat nämä ihanat lyhdyt ja kynttilät ja tietysti pääroolissa joulun kukat ja ihanat huonekuuset. Täytyy sanoa että tämä viininpunainen on jouluvärinä nyt minun henkilökohtainen suosikki, johtuen ehkä siitä että syksy on jotenkin ollut minulle oikea viininpunainen kausi. Mutta eikös sovikin vihreän kanssa niin ihanasti yhteen?

Lisää blogin joulukalenterin ideasta TÄÄLTÄ

 

Flowers-and-fantasy

 

Flowers-and-fantasy-2

 

Flowers-and-fantasy-3

 

F-and-F

 

 

Advertisements

4 thoughts on “Lucka nr 2

  1. Ihan mieletön idea tämä sinun joulukalenteri <3! Harmi kun asun näin kaukana, mutta sitten kun tuun joudut varmaan minun kanssa käymään kaikki 24 paikkaa läpi 🙂

    Makee yhdistelmä tuo viininpunainen ( jotenkin mun silmään "kauhtuneen bordellin" viininpunainen), mutta kyllä toimii, voisin jopa tällaisena värikammoseina maustaa joulua juuri tuollaisella värillä.

    Like

  2. Kiitos Pia, näin tehdään!
    Kauhtunut bordelli- haha sai mut hymyilemään. mutta hei mielummin tämä kuin sellainen klassinen joulunpunainen joka mun mielestä on kiva oikeassa kohtaa mutta ei ianakaan tällä hetkellä meidän kotiinkaan sovi. Siellä vanhassa talossa se oli just oikein.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s