Bagpod- eller väskinsats

HUUR har jag någonsin klarat mig utan en sån här väskinsats? Den här fick jag till julklapp efter att jag gett en så grov vink åt mannen att han inte kunde missa. ( Den skarpa bloggläsaren minns den här Red Dogs väskinsats från den fjärde luckan i min julkalender)

Här ryms allt från glasögon, solbrillor, mediciner, hörlurar, telefon, läppfett, pennor, bindor plåster .. ja you name it. Och så har den en egen länk för nykeln. Nu går det verkligen i en handvändning att byta väska, och dessutom VET jag var allt finns och att det följer med vid bytet. Nu behöver jag inte få otrevliga överraskningar mer, som att migränmedicinen är i fel väska till exempel..

 

RED DOG ORGANIZER
Miten olen koskaan pärjännyt ilman tällaista bag podia? Tämän sain joululahjaksi kun olin miehelle antanut niin selkeitä vinkkejä ettei hän voinut olla ymmärtämättä. (Tarkkasilmäinen lukija tunnistaa tämän Red Dogin organizerin  joulukalenteristani – luukku 4 )

Tänne mahtuu kaikki tärkeimmät, kuten silmälasit, aurinkolasit, lääkkeet, nappikuulokkeet, huulurasva, puhelin, kynä, siteet ja laastarit… ym  ja kaiken lisäksi siinä on koukku avaimelle. Nyt laukunvaihto sujuu todella kätevästi ja sitäpaitsi tiedän missä kaikki on, ja tiedän että kaikki tavarat tulevat vaihdossa mukaan.Enää ei migreenilääke ole sattumalta väärässä laukussa…

 

Bloggbilder-4-jan-2015-065

Advertisements

2 thoughts on “Bagpod- eller väskinsats

  1. Det här är ju jätteroligt, jag köpte precis en nästan identisk igår, så jag väntar spänt på att den ska dyka upp. Jag har insett att jag behöver en till alla småsaker :). Så.. det verkar som att du är jättenöjd och då blir nog jag det också.
    Kram

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s