Solspegel och några bloggar till

Anna-Lena bloggade för ett år sedan om solspeglarnas återkomst. Du kan läsa hennes inlägg HÄR. Jag besökte stans nya loppis i fredags och skuttade till av förtjusning när jag såg den här. På tok för liten för att passa på väggen ovanför soffan, ( Måste väl fortsätta leta efter en stor också) men jag kom på en annan trevlig lösning så nu hänger den i hallen.

Några bloggtips kommer jag med ännu, listan igår blev ganska lång men den kan egentligen göras hur lång som helst. Never ending story liksom och alltid nu och då ploppar det upp nya stjärnor.

FruZ bloggar om vardagslivet med familj och barn och om hus hem och inredning. Hon har ett jättefint hem som också varit synligt i en inredningstidning.  Trevliga DIY projekt varvas med feelgod från det dagliga livet.

Ninette  är fenomenal på pyssel och återvinning och hon har också givit ut en bok för pysselsugna. Det var vårt gemensamma projekt som vi jobbade på i några år. Ninette har ett färgsprakande hem och det får vi se glimtar av i bloggen tillsammans varvat med roliga pysseltips och ibland också allvarligare funderingar.

Lyckeliten är Victorias blogg. Hon är fenomenal på att sticka. Hon stickar underbara barnkläder i vintage stil, och de bärs av hennes två underbara lintottar. Hemmet är en dröm och jag suckar stora djupa beundrande suckar när jag ser bilder därifrån. Jag har också besökt det live, med min kamera. Vi väntar med spänning på reportaget.

Caisa K  har också ett hem som får mig att sucka djupt och drömma. För att inte tala om hennes bilder. Åh, de är så vackra!! Att kika in där är en lisa för själen.

AURINKOPEILI
Bloggari Anna-Lena teki viime vuonna postauksen aurinkopeilin paluusta. Löydät postauksen täältä.  Pomppasinkin ilosta kun löysin sellaisen kirpputorilta perjantaina. Liian pieni vain, sopiakseen sohvan ylle, joten se sai oman paikan aulasta. Pitää varmaan jatkaa metsästämistä jos aion löytää isomman.

solspegel 1Solspegel 2

 

 

3 thoughts on “Solspegel och några bloggar till

  1. Så fin! Jag har fortfarande inte hittat någon som fått mitt hjärta att slå extra slag, men så har jag inte hunnit gå på loppis så ofta på sistone heller. Men min längtan kvarstår, så jag hoppas jag snubblar över en någon dag 🙂

    Like

  2. Åh, tusen tack vännen – är verkligen en STOR ära att få dyka upp på din fin-fina blogg! ❤ Du skall veta att jag ALLTID kikar in – ävenom jag inte alltid lämnar en kommentar efter mig! Tusen tack, jag blev så glad om ❤ Kraaam!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s