Lyx mitt i vardagen

Eftersom vi inte har skolbarn hemma mer, och inte jobbar som lärare heller, så känner vi inte så mycket av sportlovet. Som företagare har man inte särskilt mycket semester heller, så man får stjäla små lediga stunder åt sig. Idag var jag på lunch med ett gäng kulturproducenter och det var riktigt roligt. Jag måste se till att delta i dessa luncher flitigare, det är så givande!

Imorgon ska jag använda en av mina julklappar, jag ska nämligen till terapihörnet på hotstone massage! Och vad jag ska njuta. Känner mig så spänd i kroppen av allt skärmarbete just nu, så det kommer att göra gott!

 
PIENTÄ LUKSUSTA ARKEEN
Koska meillä ei enää ole koululapsia kotona, emmekä ole opettajia, menee tämä hiihtolomatouhu meidän puolesta ihan huomaamatta ohi.  Yrittäjänä vapaata aikaa ei ole kovinkaan paljon, mutta aina silloin tällöin yritän varastaa itselleni hetken. Tänään olin lounaalla mukavan jengin kanssa. Kulttuuri-ihmisiä kaikki ja oli tosi antoisaa.

Huomenna aion nauttia joululahjasta jonka sain lahjakorttimuodossa. Saan nauttia kuumakivihieronnasta Terapiakulmassa.  Oi että aion nauttia, sillä koko keho on ihan jumissa kaikesta näyttöpäätetyöstä.

vinter

 

Advertisements

2 thoughts on “Lyx mitt i vardagen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s