Intresserad av naturfoto?

Nu ordnar vår lokala fotoklubb Foto Apertura rf en naturfotofestival i Pargas!  Bekanta dig med PROGRAMMET  och häng med!!  Mycket spännande på gång och utöver intressanta föreläsningar på lördagen så ordnas både fotovandringar och fototävling och annat skoj under de andra dagarna. Fototävlingen ordnas i samarbete med Partel. 

Varför inte passa på att bli medlem i förningen också? Vi har en hel del skoj på gång! Kurser, utflykter, seminarier och fester. På månadsmötena brukar vi också se på varandras bilder och ge feedback. Förra året ordnade vi en resa till St Petersburg ( läs mer här  och här) och i år blir det Svalbard!
I klubben hade vi en riktig macrofoto- boom förra året och det var riktigt roligt och lärorikt för vi fick också delta i en macro-dag där vi lärde oss en hel del nya saker och fick nya infallsvinklar!

 

LUONTOKUVAUSTAPAHTUMA
Meidän paikallinen valokuvauskerho Foto Apertura ry järjestää luontokuvaustapahtuman nyt viikonloppuna. TÄÄLTÄ löytyy ohjelma. ( Vain ruotsinkielinen valitettavasti mutta ehkä voisit saada sellaisen sopivan kielisuihkun samalla? )  Voit myös samalla osallistua valokuvauskilpailuun  joka järjestetään yhteistyössä Partelin kanssa!

 

apertura

 

RUNSALA-17.10--6BLOGG

 

 

 

Blogg-2

 

Advertisements

2 thoughts on “Intresserad av naturfoto?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s