Nya kombinationer föds fram

 

 

Kan inte riktigt förstå hur snabba vi varit med det här. Men förstås, ännu har vi en hel massa ouppackat men i sådana rum som det ännu inte är bråttom med.

Jag fascineras av hur annorlunda allt känns fast vi har precis samma saker omkring oss som vi haft förut. I annan miljö kommer de fram på ett helt annat sätt.
Bordet har stått på bageriet men jag köpte det ursprungligen till mitt kontor redan för två år sedan. Spegeln har hängt med redan i 17 år och stolen köpte jag som renoveringsobjekt för två år sedan. De här sakerna har ändå aldrig stått såhär tillsammans och det är ju det som är det roliga- att mixa fram nya kombinationer, och jag gillar vad jag ser.

 

 

UUSIA YHDISTELMIÄ
En oikein itsekään ymmärrä miten nopeita me ollaan oltu, mutta onhan meillä vielä laatikoita purkamattakin. Ne vaan ovat huoneissa joilla ei ole kiire.

Minua kiehtoo miten erilaiselta kaikki tuntuu vaikka omat tutut huonekalut ja esineet ympäröivät meidät. Uudessa ympäristössä ne vaan näyttää ihan erilaisilta.
Pöytä on seissyt leipomossa mutta alunperin ostin sen työpöydäksi kotitoimistooni muutama vuosi sitten. Peili on ollut minulla jo ainakin 17 vuotta ja tuolin ostin kunnostusprojektiksi pari vuotta sitten . En ole koskaan yhdistänyt näitä näin mutta sehän tässä onkin niin hauskaa. Uusien yhdistelmien luominen. Kivalta näyttää, ainakin minun silmissä.

 

nya-hemmet-skrivbord-004

 

nya-hemmet-skrivbord-003

 

4 thoughts on “Nya kombinationer föds fram

    • Ja säg det! 😀 Men en del av hemmet är ännu lite kaos (Båda gästrummen är bara halvfärdiga än, men vardagsrum, sovrum, och kök är rätt på klara.) Tavlor får vi nog ännu fundera på för det tar tid att se vad som passar vart.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s