Runt hörnet

Tror inte vi kikat runt hörnet i matsalen än? Vad som finns bakom vardagsrumsväggen?
Ja där står min kaffepaketssoffa. Den fick jag alltså för några kaffepaket, via en facebook loppis. Skulle ha den i studion egentligen, men så rymdes den inte in och nu när den skulle få plats så har jag den ändå hellre här. Moa gillar den väldigt mycket och alltid är det någon som tar sig en liten vilostund i den.

Jag har inte egentligen reagerat på tomheten på väggen ovanför men nu känns väggen lite kal. Tavla eller inte? Hmm…  sicket i-landsproblem. Högt i tak och det är jag så ovan med.  Den ensamma spegellampetten är inte ensam. Den har en kompis på dörröppningens andra sida.

 

NURKAN TAKAA
Eipä olla taidettukaan kurkata nurkan taakse ruokasaliin vielä? Siis mitä löytyy olkkariseinän takaa? No sieltä löytyy kahvipakettisohva! Sain sen siis muutamaa kahvipakettia vastaan erään Facebook ryhmän kautta. Oikeastaan se oli alun perin menossa studioon mutta ei mahtunut ja nyt kun se mahtuisi niin en haluakaan… Moa ainakin tykkää siitä, ja kyllä siinä aina silloin tällöin huilailee joku perheenjäsen.

Enpä ole aikaisemmin reagoinut tuohon tyhjään seinään sen yllä mutta nyt se tuntuu vähän kolkolta. Hmmm….Taulu vai ei? Onpa ongelma… Kattokorkeutta on runsaasti enkä ole siihen oikein vielä tottunut .
Tuo pieni peililampetti ei ole yksin, sillä on kyllä kaveri, oviaukon toisella puolella.

 

Matsals-soffa-007

 

Matsals-soffa-009

 

Matsals-soffa-011

 

Matsals-soffa-012

3 thoughts on “Runt hörnet

 1. Soffan är så fin!….och det syns verkligen att huset har högt i tak på ett väldigt rymligt sätt. Vet du vilket år huset är byggt?
  Du kanske kunde göra ett helt bildkollage med olika ramar och olika bilder som passar ihop där vid soffan och då börja med den vackra, vackra gamla tavlan som hänger vid fönstret 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram
  Birgitta

  Like

  • Huset är byggt 1906 🙂 Jag har funderat på bildkollage men känner mig helt handfallen på den fronten (ja jag vet att det låter galet) Speciellt när det kommer till egna bilder så blir det svårt. jag ser inte det som andra ser och tröttnar så himla fort på mina egna bilder.
   Men det kunde kanske vara en god ide´att göra en djupdykning på loppis och se vad man hittar för kul!
   Ha en fin dag du också och tack för att du kikar in!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s