Matsalen

På inredningsfronten står det ofta lite stilla under sommaren. Man har ju så mycket annat på gång liksom, och så försöker man ju ändå spendera så mycket tid som möjligt ute. Idag åt vi ändå inne, för vädret var så nyckfullt och bjöd på oberäkneliga regnskurar. Jag passade också på att städa lite och ta några bilder.
Den runda spegeln är ett fynd från återvinningscentralen och jag har ett pysselprojekt på gång när det gäller den. Men det tar lite tid. Det är nytt för mig det här, att ha tålamod med projekten. Varifrån har det kommit?

 

RUOKASALISSA
Sisustusrintamalla tapahtuu harvoin suuria juttuja kesällä kun on niin paljon kivempaa olla ulkona. Tänään kuitenkin syötiin sisällä sillä sää tarjosi yllättäviä sadekuuroja. Siivosin ja nappasin muutaman kuvankin kun kerran oli siistiä.
Tuon pyöreän peilin löysin kierrätyskeskuksesta. Minulla on sen suhteen suunnitelma, mutta projekti on vielä kesken ja se vie vähän aikaa. Minulle on ihan uutta tämä jostain ilmestynyt kärsivällisyys. Kumma juttu!

matsal-1

 

matsal-2

 

matsal-3

 

matsal-4

 

matsal-5

 

matsal-6

 

matsal-7

 

Matsal-8

 

matsal-9

5 thoughts on “Matsalen

  1. Man ska ju inte jämföra, men jag undrar om inte detta är ert finaste hem hittills. Eller det beror väl på att smaken ändras med tiden. Väldigt mysigt! Spegeln kommer att bli så cool!

    Liked by 1 person

  2. Pingback: Så det kan gå | Vardagspärlor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s