Tusen tack!

WOOOOP!

 

camilla-197

 

 Om några veckor är det dags för den finlandssvenska bloggalan och under en tid nu har nomineringarna och kategorierna varit ett hett ämne i blogosfären. Igår kväll tänkte jag sätta kvällsteet i fel hals när det plingade till i messenger och Jarinas meddelande blinkade på min skärm. Vi är båda nominerade  till årets fotoblogg, tillsammans med Ella!!  Jösses ändå, vad kul! Vilken ära! Tack till alla som nominerat!

Jarina har jag följt ett bra tag och jag var också helt bombis på att hitta henne bland nomineringarna, det var liksom helt solklart i mitt huvud,  men trodde nog inte att jag själv skulle nå så långt. Helt ärligt sagt så känner jag ju mig ibland lite utanför eller udda, på grund av min ålder och har ju inte alls haft så många läsare på min nya blogg som jag hade på min gamla. Så jo, det var en överraskning till 100%, men en så rolig sådan!  Wau vilken början på veckan alltså! Så många timmar i veckan som jag satsar på min blogg så är det ju nog riktigt uppmuntrande!

Men hej, nu kan du gå in och rösta HÄR!
Jag fiskar inte röster, lägg din på den du tycker är bäst helt enkelt!

 

 

KIITOS!
Muutaman viikon päästä on suomenruotsalaisten bloggareiden gaala ja ehdokkaista ja kategorioista on kuhistu blogipostauksissa. Iltatee meni melkein väärään kurkkuun eilen kun luin Jarinan lähettämän viestin. Ollaan molemmat ehdolla kategoriassa “Vuoden paras valokuvablogi” yhdessä Ellan kanssa! jestas! Tosi hauskaa! Kiitokset kaikille jotka ovat halunneet asettaa minut ehdolle!

Jarinan blogia olen jo pitkään seurannut enkä ollut yhtään yllättynyt että hän on ehdolla. Olin 100% varma siitä mutta omasta ehdokkuudesta en uskaltanut edes ajatella. Jos ihan rehellisiä ollaan, tunnen välillä olevani vähän ulkopuolinen tai erilainen, lähinnä ehkä iästäni johtuen, eikä uudella blogillani ole läheskään yhtä paljon lukijoita kuin edellisellä. Kyllä tämä vaan tuli niin puskan takaa yllärinä mutta apua että tuntuu kivalta! Blogiin uppoaa viikossa hirmu monta tuntia joten kyllä tällainen kannustaa taas jatkamaan.

Mutta hei, nyt voit tietysti äänestää klikkaamalla TÄSTÄ! En kalastele ääniä vaan klikkaat vain äänesi parhaimmalle, niin nähdään miten käy! Hyvä mahdollisuus harjoitella ruotsinkieltäkin samalla 🙂

 

Advertisements

11 thoughts on “Tusen tack!

  1. Du är definitivt en värdig vinnare i den kategorin ju! Så duktig som du är 🙂 Och jo, jag håller med dig att det känns bra att få bekräftelse på det jobb man gör och på alla de timmar man lägger ner på bloggen varje dag. Det här blir spännande!

    Liked by 1 person

  2. Klart som korvspad att jag var tvungen att klicka in mig för att rösta på just din blogg inför Galan! Visst måste det vara en ära att bli nominerad och jag är inte ett dugg förvånad att du blev det 🙂
    Kram till dig!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s