Javisst börjar det bli dags

Egentligen har jag nog inte börjar julpynta ännu men den här fina typen fick stanna framme efter vår fotoförenings workshop där vi fotade våra egna julkort. Hade inte hjärta att klämma ner den i lådan igen. 🙂 Inte vet jag ju ens om det nu är ett julpynt ens, men för mig är det faktiskt det.

Dessutom är det ju faktiskt så att det är advent om några veckor så det är lika bra att sådär smått och helt öppet börja fundera på pyntet.  Kanske göra något annorlunda i år? Jag har i alla fall njutit av DESSA bilder och funderar verkligen på att satsa på det här med stora pappersstjärnor i år. Det är ju kul att man kan ha dem lite här och där och precis hur man vill. På golvet, på väggen, i taket, för vem sa att de måste hänga i fönstret?

LUPA SUUNNITELLA
En oikeastaan ole alkanut vielä joulukoristelemaan mutta tämä ihana sarvipää sai jäädä esille meidän valokuvakerhon workshopin jälkeen ( Kuvattiin omia joulukortteja) En vaan raaskinut työntää sitä takaisin säilytyslaatikkoon. Eikä tämä oikeastaan varmaan joulukoriste olekaan mutta minulle se on.

Oikeastaan adventtiin on vain pari viikkoa joten tässä voi kyllä ihan hyvin jo ihan avoimesti suunnitella. Mitä jos vaikka tekisi jotain erilaista tänä vuonna? Itse olen ainakin nauttinut täysin siemauksin NÄISTÄ kuvista ja taidan satsata juuri suuriin paperitähtiin tänä vuonna. Kiva kun niitä voi asetella sinne tänne, vaikka lattialle, seinälle, kattoon eikä aina vaan perinteisesti ikkunaan.

bambi1

bambi-2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s