Chockad

Mannen överraskade mig med något han planerat redan länge. För att fira vår kristallbröllopsdag ( 15 år ) hade han fixat hund och husvakt, och bokat in oss på spa. Han berättade nog på förhand så jag skulle kunna se till att vara ledig och att jag skulle packa rätt. Vad jag däremot inte visste var att han även involverat La Familia, dvs mina föräldrar, alla våra barn och barnbarnet. Efter en dag med flera timmars fotovandring på udden ute i Runsala badade vi bastu, simmade och förberedde oas för middag. En middag som jag trodde vi skulle inta på tumis. När vi kom ner till lobbyn fick jag ändå mitt livs chock, för där stod hela gänget! Vilken överraskning. Jag såg bara min pappa först och tänkte oj vilket sammanträffande om han och mamma är där också, men sen såg jag ju att de alla var där!
Det blev en härlig kväll me gänget samlat. Några bilder från kvällen har jag inte för det känns mera privat och jag ville inte förstöra den med att fotografera, men istället bjuder jag på bilder från vår fotovandring.  Mannen med gäddan var snäll och lät oss fotografera. Egentligen var han så snäll att han ville ge oss gäddan också, men det gick ju inte att ta med den.
Vädret var fantastisk. En massa vinterbadare var i farten och folk var ute och njöt av det vackra vädret. Jag sörjer redan nu att den fina snön kommer att smälta bort.

ELÄMÄNI YLLÄTYS!
Mies yllätti minut täysin tänä viikonloppuna. Hän oli suunnitellut tätä jo pitkään, hommannut koira- ja kotivahdin ja varannut kylpyläviikonlopun meille jotta saataisin juhlia kristallihääpäiväämme. Tietysti hän varoitti etukäteen että osasisin olla varautunut ja pakata oikeat tavarat mukaan, mutta hän ei kertonut että la Familia, eli vanhempani, kaikki lapset sekä lapsenlapsi olivat juonessa mukana. Aamupäivän valokuvauskävelyn jälkeen saunottiin ja uitiin ja valmistauduttiin menemään päivälliselle. Luulin että syötäisiin kahdestaan mutta kun tulimme alas lobbyyn sain elämäni yllätyksen. Näin ensin vain isäni ja ajattelin että onpas hassu sattuma että hänkin on tullut syömään äidin kanssa mutta sitten näin koko poppoon!!
Ihana ilta mutta kuvia ei ole koska minulla ei ollut kameraa mukana ja sitäpaitsi haluisin ihan vaan nauttia enkä kuvata mitään. Lisäksi tämä oli sellainen ilta joka oli vain meidän.
Sen sijaan näytän kuvia aamupäivän kuvausreissusta. Mies joka sai hauen oli ystävällinen ja antoi meidän kuvata. Oikeastaan hän oli niin ystävällinen että halusi lahjottaa hauen meille mutta se ei oikein onnistunut kun meillä ei ollut sille säilytyspaikkaa.
Ilma oli mitä loistavin. Tosi paljon ihmisiä oli liikkeellä. Jotkut harrastivat talviuintia ja toiset olivat vain kävelyllä. Suren jo etukäteen että tämä kaunis lumi pian sulaa pois…

 

runsala-spa-11-13

 

runsala-spa-2

 

runsala-spa-10

 

runsala-spa7

 

runsala-spa-9

 

runsala-spa-8

 

runsala-spa-3

 

runsala-spa-6

 

runsala-spa-4

 

runsala-spa5

 

runsala-spa-11

runsala-spa-12

 

runsala-spa-14

 

runsala-svartvit-blogg

 

runsala-spa-15

 

runsala-spa-13

 

 

Lyxigt värre med kristalldekorerad ros, bubbel och choklad! Tack till min kära man och till min underbara familj, ni är underbara och så viktiga för mig!

Kristallilla koristeltu ruusu, suklaata ja kuplivaa! Luksusta! Kiitokset miehelleni ja kaikille ihanille perheenjäsenille! Olette minulle niin tärkeitä.

kollage-runsala

Advertisements

5 thoughts on “Chockad

  1. Vau, miten ihana yllätys! Olet sen ansainnut ja varmasti tuli tarpeeseen. Tuo tunne, kun et odota näkeväsi perhettäsi ja sitten he yhtäkkiä ovatkin siinä on ihan mieletön, tippa tulee linssiin väkisinkin. Mieheni jaksaa jokaisena syntymäpäivänäni keksiä ohjelmaa ja nimenomaan yllätyksenä. Tänä vuonna pääsin minäkin yllättämään hänet ja perinne jatkuu nyt molemminpuolisena. 😀 Mahtavat kuvat taas kerran!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s