Mera julhem

Ja så ska jag väl visa en liten sneakpeakglimt av det andra julhemmet också! Det ligger uppe i Österbotten. Mer bilder finns alltså i tidningen Unelmien Talo & Koti som finns ute i tidningshyllorna just nu. Utan jultidningar, musik och jul med Ernst blir det nog ingen jul!

 

LISÄÄ JOULUFIILSTÄ
No niin- tässä pientä sneakpeakia seuraavasta joulukodista jonka kuvasin Unelmien Talo & Koti lehdelle! Hae oma lehtesi  ja inspiroidu! Minulle joulufiilis tulee juuri lehtien joulunumeroista, musiikista ja  ruotsalaisesta Jul med Ernst ohjelmasta.

 

julhem-3

 

julhem-2

 

julhem-4

Advertisements

5 thoughts on “Mera julhem

  1. I sann inredningstidningsanda frågade jag min man vilken färgs jul vi ska fira i år och han tittade på mig som om jag fått en hel låda skruvar lösa i skallen. Julen är röd, sa han med självklarhetens eftertryck. Jag håller med honom. Trender hit eller dit, vår jul är röd. Så nu har jag bestämt att vi är före vår tid och att julen är röd. Sanna mina ord, snart är det supertrendigt att fira en helröd jul! 🙂

    P.S. Jag är superdålig att följa med hur julmodet förs fram i tidningar och på nätet eftersom vår jul är och förblir röd.

    Liked by 1 person

  2. Så fint! Jag måste nog köpa den tidningen bara för att de verkar ha liknande planlösning som vi bygger nu. Bra att få tips om var man kan ha julgran och annat viktigt, så här medan vi ännu bara inreder med gipsskivor 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s