SOMMAR ÅBO

Häromkvällen cyklade vi till Pinellan på ett glas. Vi satt uppe ovanför pelarterassen och hade det soligt och bra. Fint ställe, jag rekommenderar! Det var varmt och folk satt på gräsmattorna kring ån och bara sög i sig av ljuset och stämningen. Jag hade bara mobilen med mig och nappade några bilder när vi cyklade hemåt förbi sambatåg och människosamlingar. Sommar Åbo är nog härligt!

 
KESÄTURKU
Kolme päivää sitten pyöräiltiin Pinellaan lasillliselle. Istuttiin ylempänä, pilariterassin yläpuolella. Ihana paikka! Oli lämmintä ja jokirannassa istui todella paljon ihmisiä nauttimassa kauniista illasta. Nappasin puhelimella muutaman kuvan ennen kuin pyöräilimme kotiin sambakulkueen ja ihmismassojen läpi. Kesäturku on kyllä ihana!

 

Mobilbildimage1

 

Mobilbildimage2

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “SOMMAR ÅBO

    • Turku on lapsuudenkaupunkini ja olen asunut täällä 38 vuotta elämästäni. Kymmenen vuotta muualla teki ihan hyvää, ja täytyy sanoa että kaupunki on niiden vuosien aikana kehittynyt parempaan suuntaan. Toki jokiranta on aina ollut ihana kesäkeidas mutta kulttuuritarjontaan, tapahtumiin ja ravintolakutlttuuriin satsataan nyt ihan eri tavalla. 🙂
      Koskaan ei tiedä minne elämä vie mutta aika yleistähän tuo on että palataan juurilleen…

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s