En liten pärla på Beckholmen är till salu! Beläget så att det verkligen känns som att bo på landet med havet bakom knuten men ändå har man nära till allt. Jag förälskade mig särkilt i ljuset i matsalen och det vackra målade trägolvet när jag besökte den här lägenheten som är en av flera små hem i det vackra gamla trähuset.
Blev du intresserad? Kontaktuppgifter hittar du HÄR !

Såhär berättar ägarna:

“Huset vi bor i är byggt på 1870-talet och har vackra detaljer som original golv i både kök och vardagsrum och synliga gamla stockväggar i sovrummet. Här finns också en fungerande gammal vedspis.

Då vi flyttade hit förälskade vi oss i golvet och de stora fönstren i köket men det var också läget som gjorde att vi slog till. Det är nära stan men samtidigt känns det som man är ute på landet och skärgården. Vi blev kära i alla vackra gula och röda hus uppe på en kulle och grönskan här på sommaren är ljuvlig. Och så vattnet och Sverigebåtarna som kör förbi här både morgon och kväll förstås.

Beckholmen har också en intressant historia. Redan i början av 1600-talet så utnyttjades Beckholmen för lastning av beck och tjära (därav namnet). På 1700-talet hade Beckholmen rollen som stadens uthamn och sjöfarten hade stor betydelse för Beckholmen. Huset vi bor i har fungerat som hem för sjömän i tiderna.”

PUUTALOKOTI MYYNNISSÄ!
Pikisaaresta löytyy ihana pieni puutaloasunto joka nyt etsii uutta omistajaa! Palvelut löytyy läheltä, Turun keskustaan on vain muutama kilometri ja kuitenkin tunne on kun maalla asuisi. Itse ihastuin ruokasalin valoon ja ikkunoihin sekä kauniisti maalattuun lattiaan.

Tästä kulkevat ruotsinlaivat iltaisin ohi ja meren läheisyys on käsinkosketeltava. Kaunillla vehreäällä aluella on runsaasti vanhoja puutalohelmiä.

Kiinnostuitko? TÄÄLTÄ löytyy yhteystiedot!

 

23

 

20

 

16

 

06

 

08

 

11

 

09

 

13

 

15

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s