Pappersstjärnan, en klassiker

I helgen fick våra Jassa lampskärmar flytta på sig ett tag till förmån för några pappersstjärnor. Det bästa med sånt här julpynt är att de är stora och fina i ett utrymme med högt i tak men tar nästan noll utrymme när de packas undan efter julen. De är ju riktiga klassiker också, men hängde förr i fönstren, medan man ser dem lite var som helst nuförtiden och i många olika nya skepnader.

Med att hänga upp lampor på olika höjd får man olika dimension på helheten men nu när jag ser det i bild så funderar jag om de ändå borde vara på samma höjd?

Suck ja, sådana “problem” man har…     Vad tycker du?

************************

PAPERITÄHTI- OIKEA KLASSIKKO
Viikonlopun aikana meidän Jassa varjostimet saivat hetkeksi väistyä ja antaa tilaa paperitähdille. Parasta niissä on se että ne ovat tarpeeksi isoja ja näyttävän näköisiä sellaiseen tilaan jossa on reippaasti kattokorkeutta, mutta ne vievät tosi vähän tilaa kun joulu on ohi. Oikeita klassikoita nämä paperitähdet, mutta aikaisemminhän niitä näki melkein ainoastaan ikkunoissa roikkumassa. Nykyään niistä löytyy kaikenlaisia erilaisia malleja ja niitä sijoitetaan muihinkin paikkoihin kuin ikkunoihin.

Ripustamalla kattovalaisimia eri korkeuksille saa tilaan enemmän kolmiulotteisuutta mutta mutta nyt kun näen nämä näin kuvissa niin mietin että pitäisikö niiden kuitenkin olla samalla korkeudella?

Ai että, on minulla “ongelmat” kanssa… Miten sinä ripustaisit?

 

stills-jul-033

 

stills-jul-036

 

stills-jul-040

Advertisements

5 thoughts on “Pappersstjärnan, en klassiker

  1. Älskar pappersstjärnor! Tror bestämt att mina ska hängas upp idag (plockade fram dem för ett par dagar sedan). Jag gillar att de är på olika höjder, blir mer levande när de ändå är olika. Vet inte om det är bilden som gör det, men den ena hänger kanske lite lågt?? Fint hur som helst! 🙂
    /Kitty

    Liked by 1 person

    • Nej men det är ju just det som jag inte riktigt kände, och jag förstod det först när jag såg bilden att det inte riktigt sitter i balans. Ibland måste man få distans och bilder gör just det. Det hänger på så små saker och sånt går jag på magkänsla med. Så imorgon ska den ena antagligen höjas lite och den andra sänkas. Och bara lite, och jag tror jag kommer att känna skillnaden genast. 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s