Förändring

De lovar inget gulligt midsommarväder alls. Sicken surprice hehe. Vi har ingen lust att sitta på en stuga och frysa och inte kunna vara ute på grund av regnet och blåsten, eller överhuvudtaget kunna sysselsätta oss med något fiffigt utöver att läsa och dricka vin. ( okej det låter gött men många saker gör det mindre gött i alla fall in real life )
Vi har alltid firat ute på stugan eller någonstans i skärgården på ett eller annat vis, men i år blir det antagligen annorlunda. Av många orsaker. Jag ska berätta mer om det en annan dag.

Det är faktiskt inte fel det heller att fira i stan om man måste, för viktigast är ju att vara tillsammans och ha det bra. Det är bara annorlunda.

MUUTOSTA
Eivät lupaa mitään mukavaa lämmintä juhannussäätä ollenkaan
. Ylläripylläri.
Meitä ei huvita jääkylmä sateinen ja tuulinen mökkiviikonloppu jossa ulkonaistuminen ei onnistu ja muut tekemiset kuin lukeminen tai viinin juonti ei huvita. ( okei, lukeminen ja viini kuulostaa täydelliseltä lomalta mutta muutamat tosiseikat muuttavat tilanteen ja tekevät sen vähemmän idylliseksi näin tosielämässä )
Olemme aina viettäneet juhannusta saaristossa tavalla tai toisella, mutta tänä vuonna tilanne saattaa olla toinen. Monesta syystä. Kerron jonain päivänä lisää.

Ei se kaupunkijuhannuskaan ole mikään huono juttu. Kaupunkijuhannus on vain erilainen. Minulle tärkintä on yhdessäolo.

001

BI0A9264

One thought on “Förändring

  1. Jag jobbar ju ofta och vi är oftast hemma istan, med 5 hundar åker du just ingenstans, Nån gång har vi dock varit i Hangö min forna hemstad.. Men det stör inte mig och vara hemma när man jobbar med människor är det bara skönt med lugn och ro ibland. Trevlig midsommar

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s