Torsdagsfunderingar

För den som inte vet så jobbar jag 50% som företagare och 50% som anställd. Helt okej, men det fyller nog kalender till bredden, och ibland blir det svårt att kombinera. Ibland känns det ju också verkligen som att jag jobbar heeeela tiden. Jag har mina lediga dagar men om sanningen ska fram så är de ganska få, för som företagare finns det ju också alltid något att göra. Det plingar i inboxen av någotsom kräver åtgärder och även om man försöker ignorera det så är friden förstörd.

Idag jobbar jag från 12 -20 och det är nog den mest irriterande arbetsturen om man frågar mig. Hela dagen är ju i princip jobb då, eftersom också resorna tar sin timme i vardera ändan av dagen. Tack och lov är det rätt så sällan man får en sådan tur.
Imorgon är det dags för arbetsresa och det bryter mönstret en aning, men i helgen blir det sena kvällar igen. Och jag missar forneldarnas natt i skärgården…
Turligt nog så jag börjar ja först 12 och 13 på helgen så jag tänker ta ut allt av frukostarna i sällskap med min älskade gubbe. Mysfrukost i helgen är liksom vår gemensamma grej.

*****

Jos jollain on jäänyt epäselväksi mitä päivisin teen, niin voin kertoa että olen 50% yrittäjäja 50% palkollinen. Se täyttää kalenterin melko tehokkaasti ja on välillä vähän mutkikastakin yhdistää. Ja joskus tuntuu siltä että teen töitä iiiihan koko ajan. Onhan minulla vapaitakin mutta yrittäjällä on aina jotain tekemistä. Jos ei muuta niin meiliin tipahtaa jotain joka vaatii toimenpiteitä, ja siinä se rauha onkin sitten mennyt, vaikka kuinka yrittäisi olla välittämättä.

Tänään teen 12-20 vuoroa ja oikeasti voin kyllä todeta että se on ehkä kaikista hankalin ja tylsin vuoro. Koko päivähän siihen menee kun reissuihinkin menee tunti kummastakin päästä. Onneksi näitä nakkeja tulee harvoin.
Huomenna onkin sitten kuvausreissun vuoro, mutta viikonloppuna teen iltoja taas. Harmittaa etten pääse viettämään muinaistulien yötä saaristoon… Onneksi aloitan vasta puolenpäivän aikaan joten ehdimme miehen kanssa nauttia ihanista yhteisistä pitkistä aamupaloista. Se kun on meidän oma ihana yhteinen juttu.

blogg-II-035

blogg-II-032

5 thoughts on “Torsdagsfunderingar

  1. Åh jag förstår så väl! En gång hade jag ett skiftesjobb med ett skifte precis så där mitt i på något sätt och det var så tungt och skiftet var så LÅNGT!
    Men ha en bra dag iallafall Camilla 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s