Julklapparna

Trots att jag verkligen inte är någon ungdom längre, inspireras jag otroligt mycket av unga fotografer, unga entrepenörer, influensers och konstnärer. Det finns en sådan energi i dem! Jag tänker ofta på vad jag själv hade kunnat åstadkomma om jag haft den energin och om jag varit 20 år yngre men med dagens teknik och utrustning….

Jag jobbar med tjejer och killar som är 20 år yngre än jag och en av dem tipsade om Josefin och Vanja som är driftiga svenska influensers och som även har en podd tillsammans. De har också skrivit en bok, Livsstilsbibeln som uppmuntrar läsaren till att ta ansvar över sitt liv och göra sin vardag till det man drömmer om.
Boken känns härligt peppande och fräsch men har kanske inget direkt banbrytande i sig för en person i mogen ålder, som kanske har lite levnadsvisdom( inbillar jag mig i alla fall )  i bakfickan. Men den är som sagt peppande och motiverande och full av Josefins och Vanjas egna erfarenheter och energigivande tankar och övningar. Det skadar minsann aldrig att sätta sig ner och ta fram sina innersta drömmar och jobba på att uppnå sina mål! Man är heller aldrig för gammal för att lära sig nytt, möta nya utmaningar och ta tag i nya äventyr! Det vet ju jag också, som bytte yrke när jag var 40+!

Som sagt, man ska inte säga nej till en superdos av energi! Jag citerar tjejerna – ” En av de viktigaste nycklarna till att få något gjort är insikten att det perfekta tillfället aldrig kommer- det skapar du själv.”

Josefins tuffa bakgrund som missbrukare kan man också läsa om i boken Idag är jag fri” som finns att köpa som ebok på Adlibris. Rekommenderas! Jag sträckläste!

ps. Den härliga hudvårdsserien Love Beauty and Planet hittade jag via Josefins blogg. Precis som boken fick jag även dessa i juklapp. Tack till “tomten” 🙂 ( som nog läser detta ) ❤

JOULULAHJAT

Inspiroidun todella paljon nuorista vaikuttajista, yrittäjistä, valokuvaajista ja taiteilijoista joista huokuu energiaa. En kuitenkaan näistä lahjoista sen enempää kerro tässä postauksessa suomeksi koska tuo kirja ja blogit joihin linkitän tuossa ylhäällä ovat ruotsinkielisiä eikä niitä saa suomenkielisinä. Sen verran kuitenkin paljastan että ilman tuota kirjan tekijää en olisi löytänyt tätä ihanaa kosmetiikkasarjaa Love Beauty and Planet jonka sain joululahjaksi kirjan lisäksi.
Iso kiitos joulupukille! Tiedän että luet ❤


IMG_9598IMG_9595IMG_9727IMG_9731

4 thoughts on “Julklapparna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s