I väntan på sommaren…

Jag städade min garderob och ut flög en massa. Sedan gapade det tomt. Jag köper det mesta på loppis och låter det gå vidare när det känns att det inte kommer till nytta.
Nu har jag tappat en del kilon och kroppen har förändrats tack vare träningen så det mesta sitter lite konstigt och känns löst. Trevligt problem i och för sig.

Gjorde en snabb dykning in på loppis och kom ut med rätt så mycket. Jag hann inte prova så 2 av plaggen åker tillbaka till loppis men resten behöll jag. Nu väntar jag på sommaren för en del av plaggen var sommarplagg.
Den här som är överst i bild såldes som morgonrock men jag tycker den bra kan tjäna som tunika på en het sommardag. Den randiga skjortan visade sig vara någonsorts mammablus ( hehe ) men inte ett enda snitt eller veck i den visar att den skulle vara gjord för det. Dessutom tänkte jag använda den som knytblus med de här härliga lätta sommarbrallorna.
Så ja- kan det inte bli sommar snart?

Siivosin vaatekaappiani ja yhtäkkiä se oli tyhjää täynnä. Ostan vaatteeni suurimmaksi osaksi kirpputoreilta ja annan niiden jatkaa matkaa takaisin jos eivät olekaan ahkerassa käytössä.
Nyt kiloja on tippunut ja kroppa kiinteytynyt joten kaikki istuu vähän huonosti ja on löysää. Onpas mukava ongelma!

tein nopean kirpparikierroksen ja löysinkin pitkästä aikaa paljon vaatteita. En ehtinyt sovittaa koska aikaa oli 15 minuuttia mutta isosta kasasta vain kaksi vaatetta saa lähteä takaisin kirpparille. Nyt odotan kesää koska suurimmaksi osaksi tämä vaatteet olivat kesävaatteita.
Ensimmäisen kuvan “aamutakki” on minusta ihan hyvä hellepäivän tunikana. Raidallinen paita osoittautui äitiyspaidaksi ( hehe ) mutta yksikään sauma ja mikään sen leikkauksessa ei viittaa siihen. Ajattelin joka tapauksessa käyttää sitä silleen että laitan sen solmuun vyötäröstä. Sen kanssa sitten nuo ihanat siniset ohuet kesäpökät.
Eikös nytten voisikin tulla jo kesä??

 

_I0A2613

_I0A2611

_I0A2615

_I0A2617

2 thoughts on “I väntan på sommaren…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s