Utanför min comfort- zone

Alltså men elände så långt det blir mellan inläggen nu! Känns som att jag lite tappat bloggargnistan men det är nog tidsbrist det handlar om, för oftast har jag nog bilderna klara men inte tid att göra själva inläggen.
Jag tror jag lovade lite mer loppiskläder i bild så här bjussar jag nu på det igen, även om de som följer mig på instagram har sett det mesta redan. Det är en utmaning att visa sig själv i bild, men eftersom jag bestämt mig för att detta ( förutom att vara mitt wellness- år) , också ska vara ett ” prova på nya utmaningar- år” så blundar jag, tutar och kör. Det som inte dödar en hör ju en starkare, eller hur?
I dessa bilder är allt utom de svarta tightsen och mina rosa sneakers inhandlat på loppis. Alla plaggen, bootsen och väskorna har kostat under 10 euro st om jag inte minns helt fel.

*******

MUKAVUUSALUEEN  ULKOPUOLELLA
Voi surkeus miten pitkiä postausvälejä tähän taas tulee! Tuntuu kuin olisin kadottanut innon mutta taitaa olla enemmänkin ajanpuutetta koska yleensä kuvat ovat valmiina mutta aikaa tekstintekoon ei irtoa.
Lupasin näyttää lisää kirpparilöytöja joten täältä pesee. Instaseuraajani ovatkin suurimman osan jo nähneet. En vieläkään ole tottunut olemaan kameran edessä mutta koska olen itselleni sen haasteen heittänyt niin nyt sitten vaan toteutetaan eikä sen kummemmin murehdita. Se mikä ei tapa, se vahvistaa ja olen luvannut että tämä on wellnesvuoden lisäksi sellainen vuosi jossa uskallan haastaa itseäni tekemään uusia juttuja ja voittamaan pelkoni.
Näissä kuvissa kaikki paitsi trikoot ja tossut ovat kirpparilöytöjä ja kaikki  alle kympin hintaan ellen väärin muista.

P1002094BLOGGP1002101-BLOGGP1002103-BLOGGP1002104-BLOGGP1002126-BLOGGP1002133BLOGGP1002080-BLOGGP1002072BLOGGP1002062-BLOGG

5 thoughts on “Utanför min comfort- zone

  1. Vilka fina fynd! Är själv i samma ålder och går mera och mera över till att fynda på loppis. Köpte senast en oanvänd Gerry Weber blus för 4,50 och oanvända, (i förpackning), gymhandskar till sonen för 2,50😄 . Skön sommar till er i Åbo!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s