Loppisfyndade kläder

Jag har haft en riktigt bra loppistur på sistone och här kommer några plock från dem. Den svartvita klänningen från Muotikuu hittade jag på det nyöppnade Maanatai market i Åbo och den hade jag på mig på gubbens födelsedagsfest igår. Den är linne med lite stretch i och sitter så otroligt bra och var inte alls varm trots att det var så hett ute. Priset var 14 euro och jag vet att Muotikuus kläder verkligen brukar ha ett tresiffrigt pris.
De gråa byxorna får vänta i garderoben på att det blir höst, just nu känns de inte aktuella men jag passade på att handla dem då det är så sällan jag hittar byxor i precis passlig storlek.
Den rosa klänningen från Cream kostade bara 5 euro, vilket jag tycker var ett kap, eftersom creams kläder brukar vara av lite dyrare sort. Den svarta trikåtunika hade en otroligt figurfrämjande effekt så den åkte ned i shoppingkorgen direkt. Jag gillar också det att den är så himla enkel och bekväm och passar till i stort sett allt. I de här bilderna är bara trikåerna och tossorna köpta som nya- allt annat är från loppis!
Jag har också fyndat en härlig laptopväska i läder, men mer om det i ett annat inlägg.

edit: Bildkvaliteten är urusel, jag vet inte vad som hände när de laddades upp men jag har varken tid eller ork att försöka forska i saken. Sorry.

****

KIRPPISTELYÄ
Minulla on viime aikoina ollut kirpparionnea ja tässä tulee pieni kooste ostoksistani. Mustavalkoinen Muotikuun mekko tuli vastaan uudessa Maanatai Marketissa Turun keskustassa. Pidin sitä eilen kun vietimme miehen 50- vuotis synttäreitä ja minulla oli siinä niin hyvä olla. Se on pellavaa jossa on hitusen joustoa, joten se istuu todella hyvin eikä ollut helteelläkään hiostava. Hinta oli 14 euroa mikä oli mielestäni aivan huikeaa koska Muotikuun mekoissa on yleensä kolminumeroinen hinta.
Harmaat housut saavat odottaa syksyä kaapissa mutta iskin kiinni niihin kun sattuivat sopivaan niin täydellisesti.
Roosa Creamin mekko maksoi vain 5 euroa mikä oli mielestäni myös todella halpa koska Creamin vaatteissa on myös aika reippaasti hintaa uutena ostettuna.
Mustassa trikoo tunikassa on uskomattoman hyvä istuvuus ja se jotenkin hoikentaa niin kivasti että se tarttui mukaan ihan heti, en seen kummemmin miettinyt. Tykkään sen yksinkertaisuudesta, sen leikkauksesta ja siitä että se sopii ihan minkä tahansa vaatteen kanssa.
Olen myös löytänyt ihanan nahkaisen läppärilaukun mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa.
Tässä postauksessa uutena ostettua on vain mustat trikoot ja kangastossut!

EDIT: Kuville tapahtui nyt latausvaiheessa jotain mutta en jaksa selvittää. Olen pahoillani huonosta laadusta.

muotikuu-1Muotikuu-2creamcream-1trikåblombluspants-1pants-2.jpg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s