Balkongsäsongen

är öppnad, till både vår och definitivt till katternas glädje. Jag har plockat lite bland alla grejer och hängde upp min väggdekoration här, då den aldrig mer kom upp i köket efter julen. ( Bästa budgettipset för inredning är nog förresten att flytta runt på sina saker i hemmet istället för att köpa nytt )

Jag är lite osäker om jag ska odla något här, för när det blir varmt blir det lätt olidligt hett vilket innebär att man får vrålvattna om något alls ska överleva. ( Lite lättare i år kanske, när vi äntligen hittade bambugardiner att hänga framför glasen. ) Lite örter kunde nog ändå vara skoj att ha, men då borde jag köpa mylla och lådor men i dessa tider har jag helt enkelt inga pengar att lägga på sådant. Fast jag tror jag har en liten påse mylla någonstans och några gamla fröpåsar från Ikea också, det gäller bara att idas leta…
Önskar vi hade ett fiffigt kattnät också, så vi kunde öppna glasen när det blir för hett, utan att behöva sitta bredvid och vakta att de inte skuttar ut.

Sen är det ju faktum att det är apasvårt att plantera och fixa något med bara en hand så vi får väl se. Men jag har ju all tid i världen…
Apropå tid, så pratade någon just i en podd om det här med hur man reagerar i karantän. Det finns de som är helt tok- effektiva när de jobbar hemifrån, och de som inte får tag i någonting utan bara blir håglösa och slasar omkring. Tydligen hör jag just nu till den sista kategorin, men det har nog att göra med att jag är sjukskriven, inte enbart i skyddskarantän. Känner att jag liksom inte har lust att ta itu med något när det ändå blir så krångligt. Normalt brukar jag verkligen inte ha ro att sitta still.
Bara att skriva på dator är ju bökigt och jag håller laptopen i en viss vinkel så jag kan vila armen på framdelen av tangentbordet så att jag ska kunna skriva lite snabbare med två händer och få stor bokstav i början. Man blir lite sned i nacken av det, kan jag säga.

Nå, ilandsproblem är det, och huvudsaken är att allt annars är okej. Det går ingen nöd på mig.
Jag bara toksaknar allt normalt och vardagligt men vi är alla i samma sits…

inredning-balkong-19-pg

inredning-balkong-21-pg

 

2 thoughts on “Balkongsäsongen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s