Lite mer Vintage

Här kommer några fler bilder från vårt Vintage- fotoprojekt. ( se tidigare inlägg )
Vi stack oss in till Konstmuseet men det blev lite svårt. Med munskydd och glasögon och svettig fotograf. Ja, jag såg absolut ingenting men tydligen kan jag fota fast jag famlar i blindo! Att redigera var sedan en pärs i sig också för en blandning av dagsljus och artificiellt ljus var ett faktum.
Men härliga Anna, hon stod där som en klippa, lugn trots nyfikna blickar. Hon är som gjord för detta!

Snabba var vi, stackars Anna hann inte riktigt njuta av kaffet men jag vill inte vistas mer än riktigt riktigt korta stunder i offentliga utrymmen, och väljer noga tidpunkter då det är lugnt och folktomt. Jag längtar så efter normala tider, men det gör vi ju alla…
Hur som helst så gav det här projektet mig så mycket och en av de viktigaste var en känsla av att ha något att fokusera på, för just nu är det ju lite tunt med saker som får det att pirra till lite extra i kroppen.

LISÄÄ VINTAGEA
Tässä muutama lisäkuva vintageprojektistamme ( lue edllinen postaus )
Teimme pikavisiitin taidemuseoon mutta ah, olipa vaikeaa. Silmälasit huurussa kuvasin sokeana mutta ilmeisesti olen tätä tehnyt niin kauan että se onnistuu niinkin heh. Kuvien editointi oli sitten seuraava haaste koska sekavalo oli melkoista. Päivänvaloa, keinovaloa ja paljon vastavaloa.
Anna vaan siinä hoiti homman tyynen rauhallisesti vaikka ei kahvista ehtinyt nauttiakaan. Hän on tähän hommaan kyllä kuin luotu!

Nopeita oltiin todellakin, koska en voi biettää julkisissa tiloissa aikaa. Valitsen ajankohdan tarkkaan että on mahdollisimman tyhjää ja hiljaista.
Kaipaan niin normioloja mutta don´t we all?…

Enivei, tämä projekti antoi minulle todella paljon ja yksi niistä tärkeimmistä asioista oli se että sain jotain johon keskittyä täysillä ja edes hetkeksi unohtaa että ilonaiheet ovat näinä päivinä vähän kiven alla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s