En ny hobby

Hej på er från hemmabubblan. Tänkte jag skulle visa er min nya hobby!
Ursäkta bildkvaliteten. Jag sänker gärna tröskeln på kraven ibland, för att överhuvudtaget få några inlägg gjorda.

Jag har redan länge tänkt att jag skulle vilja gå någon sorts lettering- kurs men tid och rätt tillfälle har inte dykt upp. Därför blev jag glad när jag kom ihåg att en bekant till mig har olika kreativa kurser också i pappersformat och att jag kunde önska mig ett häfte till julklapp. Tomten ( läs mannen) var snäll och uppfyllde min önskan och nu har jag övat så jag har kramp i handen! En välkommen känsla, för jag har redan ett tag varit orolig över att min handstil har rostat och att jag inte kan hålla i pennan så stadigt mera.
Nu övas rätt muskler upp och jag måste säga att det inte är det enda som övas. Tålamodet och långsamheten får också plats. Här skriver man inte snabbt utan varje drag görs med omsorg. Det här är mindfullness i allra högsta grad, och jag kan lätt glömma bort mig i bokstävernas värld en god stund. Det är egentligen bara handkrampen som avbryter mig.

Vill du köpa dig ett eget häfte och penna till så hittar du dem hos Sari på Kotokunnas HÄR

UUSI HARRASTUS
Moikka täältä kotoilukuplasta! Ajattelin näyttää teille uuden harrastukseni.
( kuvalaatu on mitä on- ajattelin että joskus on hyvä madaltaa kynnystä jotta oikeasti tulisi edes jotain postauksia tehtyä )
Olen jo pitkään halunnut oppia sivellintekstauksen salat ja juuri sopivasti jouluksi muistin että Sarihan näitä kursseja myy! Joulupukki ( lue mieheni ) kuuli toiveeni! Tähän jää koukkuun ja oikeastaan ainoa asia joka saa minut lopettamaan on mojova käsikramppi.
Ihana tunne kyllä, olen jo jonkun aikaa ollut huolissani oman käsialan rapistumisesta.
Tämä on myös hyvää mindfullness harjoittelua sillä nopeasti tässä ei kirjoitella vaan pitää olla todella kärsivällinen noiden linjojen kanssa. Ihan yhdessä yössä homma ei ole hallussa.

Kiinnostuitko ja haluasit ostaa oman setin itsellesi? Klikkaa itsesi verkkokauppaan!

3 thoughts on “En ny hobby

  • Svårt men jättekul. Man tränar nog sitt tålamod också. Jag ger inte upp förrän det flyter lika bra som pärmtexten!
   Det svåraste är att få det rätta flödet och skriva tillräckligt långsamt och att få den perfekta storleken på bokstäverna när en del ska vara mindre och högre upp, och andra längre och lägre…

   Like

   • Håller med dig . Jag har inte så långt tålamod plus att jag har kids som kräver en del just när man satt sig till rätta och har flyt. Då ska de ha nåt eller nån slags uppmärksamghet .. Men jag skall nog fortätta ändå 😀

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s