Nu har äkta B.R.Ö.D. öppnat!!

Nu har mannen och sonen öppnat bageriet! Svärdottern, hennes väninna och jag har varit där som hjälp hela helgen. Vi har jobbat långa dagar och nu är jag helt slut som artist.
På första dagen sålde vi bort hela lagret på två timmar! Galet sån rusning det blev. Folk ryckte i dörren redan innan öppning och det var kö bakom disken hela tiden!! Tack till er alla som kom!! Fortsätt handla lokalt, så får vi liv i vår lilla fina stad.

Här kommer lite bilder, de som inte har min logga på, har vår goda vän Guy Svahnström tagit. Han var snäll och ställde upp som fotograf på självaste öppningsdagen för själv hann jag inte ens tänka på kameran…

Glöm inte rabattkoden i förra inlägget förresten! Det är i kraft ända till nästa söndag!

äkta B.R.Ö.D. ON AVATTU!
Nyt on miehen ja esikoisen leipomo avattu! Miniän ja hänen ystävän kanssa oltiin siellä avustajina koko viikonlopun ajan. Painettiin pitkiä päiviä ja nyt täytyy myöntää että väsymys painaa…
Ensimmäisen päivän myynti oli huikea! Myytiin kaikki leivät loppuun kahdessa tunnissa! Hurja ruuhka ja jonoa oli oven edessä jo ennen kuin avattiin ovet. Koko ajan oli jonoa tiskin takana.
Ihanaa että niin moni tuli ostoksille ja toivomme että jatkossakin osataan tukea paikallisia yrittäjiä! Vain sillä tavalla voimme elävöittää ihanaa pikkukaupunkiamme.

Tässä muutama kuva avuspäivän tunnelmista. Kuvat ilman minun logoa ovat ystävämme Guy Svahnströmin ottamia. Hän toimi valokuvaajana avajaisissa ja olemme kiitollisia siitä. Itse en edes ehtinyt tarttua kameraan.

Vielä ennen kuin menen nukkumaan haluan muistuttaa edellisen postauksen alennuskoodista! Se on voimassa ensi sunnuntaihin saakka!

20150919_5565

20150919_5850-Blogg

20150919_5596-blogg

Bageriet-day-II-007-blogg

Bageriet-day-II-036-blogg

Bageriet-day-II-044-blogg

9 thoughts on “Nu har äkta B.R.Ö.D. öppnat!!

  1. Grattis och lycka till med brödbutiken! Vilken succé detta verkar vara, för vem kan väl inte låta bli att handla gott, nyttigt och välgräddat bröd i en så fin butik!
    Det ser så härligt, genuint ut!
    Kram
    Lisa

    Like

  2. Viimeyönä olin teillä kylässä ja miehesi tarjosi minulle tuota vaaleaa leipää ja se oli taivaallista…voi kun saisin sitä ihan oikeasti maistaa.☺

    Like

Leave a comment