Boudoir i svartvitt

Jag har bestämt mig för att boudoirfotografering ska bli en nisch till i mina fotograferingstjänster. Jobbar därför som bäst med bilder för hemsidan och det här är jättespännande ska ni veta! Nu får ni en teaser här, men mer kommer senare. Det kan dock ta ett litet tag att sammanställa modeller, fotograferingar och material- men jag lovar- det kommer mer! Vad tänker du om Boudoirfotografering?
PS denna gången blev det svartvitt men nästa ska gå i färgskala. Mjuka nyanser…

NAISELLISTA
Olen päättänyt lisätä boudoirkuvaukset firmani toimintaan. Sen takia teen paraikaa kuvia kotisivuille ja voin vakuuttaa että on jännää!! Tässä pieni teaseri, mutta lisää tulee myöhemmin. Voi näet kestää jonkun aikaa kun kokoan mallit, kuvaukset, matskut ym, mutta lupaan että lisää kuvia tulee!

Mitä mieltä sinä olet boudoirkuvauksista??
P.S Tällä kertaa pääydimme mustavalkoiseen sarjaan mutta seuraavaksi mennään värikuviin. Pehmeitä sävyjä…

BOUDOIR-NB-345

7 thoughts on “Boudoir i svartvitt

 1. Jaksat kyllä aina yllättää kekseliäisyydelläsi ja monipuolisuudellasi – ja sanoisin tähän: go for it! Boudoir-kuvat ovat ok, kun tehty tyylillä ja maulla (sinulta löytyy molempia!).
  Itsekin voisin otattaa sensuellin kuvan ihan vain itselleni jotta tuntisin oloni naiselliseksi niinäkin päivinä joina ei ehkä NIIN paljon tunnu siltä… 🙂
  Ihanaa&luovaa kesäviikkoa sinne!
  terkuin,
  tuulia

  Like

  • Kiitos Tuulia! Tämä idea syntyi juuri siitä että me naiset niin helposti unohdamme miten kaunis naisen vartalo on, oli se sitten käynyt läpi pitkän elämän, raskauksia ja vaikka mitä. Helposti sorrumme alentamaan itsetuntoamme ihan itse, näkemällä itsessämme vain vikoja ja vieläpä kertomaan niitä ääneen jolloin muut ihan varmasti näkevät saman. Oltais hiljaa vaan ja nostettais nämä parhaat kauniit puolet esiin!
   Haluaisin valokuvien kautta auttaa jokaista näkemään itseään uudessa valossa.
   Rohkealle mallilleni sanon kiitos, tästä lähdetään etenemään kohti uutta minäkuvaa!

   Like

 2. Boudoir är så fantastiskt vackert, även när det är lite mera naket. Stilen kräver verkligen sin fotograf, eftersom det som sagt lätt blir “för sexigt” 🙂 vore kul att testa på!

  Like

 3. Jag gillar 🙂 Men håller med andra här också att det krävs en fingertoppskänsla för att få det rätt. Det är så lätt att det går över till porrigt och då gillar jag det inte. Men jag är övertygad om att du har precis rätt öga för detta 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s