Påskmåltid

Migränen fortsatte igår, och jag kände mig som om jag varit inne i en ostkupa. Tack och lov är den oftast av sådan sort att den går att dämpa med medicinering, så jag kan fungera, även om det är lite fluffigt i huvudet. Helt vanliga saker kräver extra koncentration och det är rätt så utmattande.
När jag kom hem efter jobbet hade mannen köpt tulpaner och höll på med middagsförberedelser. Det blev lammstek med sallad och himmel så gott det var. Picklad rödlök hade han fixat också. Mums!

När mörkret föll blev det igen så vackert här utanför. jag tror jag aldrig kommer att tröttna på den här utsikten.

PÄÄSIÄSRUOKAA
Migreeni jatkui eilen ja tuntui kuin pääni olisi ollut juustokuvussa. Luojan kiitos nämä migreenikohtaukset ovat yleensä sitä laatua että pystyn toimimaan suht normaalisti lääkityksen ansiosta, mutta olo on “höntti” ja ajatukset sitkeitä. Ihan tavalliset asiatkin uuvuttavat ja työpäivän jälkeen olenkin ihan loppu.
Eilen kun tulin kotiin, mies oli ostanut keltaisia tulppaaneita ja aloittanut päivällisvalmistelut. Tarjolla oli lammaspaistia ja salaattia. Että oli hyvää!

Kun ilta hämärtyi saimme taas nauttia näistä huikeista näkymistä joihin en taida kyllästyä koskaan.

tulip

 

middag

 

mat-1

 

mat-3

 

mat-2

 

mat-4

 

ån

 

ån2

 

ån-3

3 thoughts on “Påskmåltid

  1. Oi, enpä ihmettele, ettei näkymiin kyllästy. On hienot. Ja tunnelmaa on ateriallannekin 🙂
    Migreeni on ikävä seuralainen. Kuulostaa niin tutulta, monta päivää voi mennä kummallisessa pökissä – työt tulee tehdyksi, mutta mitään muuta ei. Onneksi se on minulla joskus pidempäänkin pois. Olen muuten huomannut, että jos kykenen jättämään sokerin syöntiä vähemmälle, se auttaa. En vain aina kykene – ikävä kyllä.

    Like

  2. Mulla vaikea löytää jotain syytä migreenille mutta musta tuntuu että se on silmäperäistä, eli liittyy esim silmien raistukseen. Joskus uusien silmälasien käyttöönoottokin on laukaissut rajun kohtauksen. Onneksi tosiaan lääkkeet auttavat ja parhaiten auttavatkin jos saan varoituksen esimerkiksi sahanlaitojen muodossa tai näkökentän sumenemisella. Josku niitä ei tule ja silloin lääke tulee otettua vähän liian myöhään.
    Joskus mulla saattaa olla herkempiä kausia ja luulen että kevätvalo esim herkistää enemmän.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s